Rólunk

A Digiterm folyamatosan fejlődő,
egyedi orvosi berendezéseket gyártó cég.

Az Onlimed cégcsoporton belül a terméktervezést és összeszerelést a Digiterm Kft. végzi, a szükséges mechatronikai gyártási kapacitást pedig az Innomechanika Kft. biztosítja.
Teljes körű szolgáltatást nyújtó, kiszervezett gyártási partnerként a Digiterm képes az Ön tervei alapján gyorsan és költséghatékonyan megalkotni a kívánt orvosi eszközöket.

  • Több mint 30 év gyártási tapasztalat
  • Prototípusgyártástól a tömeggyártásig
  • ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001 tanusítás

Szolgáltatások

Ha a Digitermet bízza meg szerződéses gyártási szolgáltatásokkal, a teljes gyártási és összeszerelési folyamatot átvesszük Öntől a projekt elejétől a végéig.

Termelési folyamat testreszabása

Az optimális gyártási technológia megtervezése és a szükséges segédeszközök, továbbá berendezések gyártása.
Terméktervezés optimalizálása a gazdaságos sorozatgyártás érdekében.

Rugalmas összeszerelés az alkatrészektől a végtermékekig

Gépek és berendezések elektromechanikai összeszerelése. Vállaljuk komplett orvostechnikai eszközök mechanikus és elektronikus összeszerelését, ellenőrzését és csomagolását.

Precíziós fémmegmunkálás és porfestés

Lézervágás, hajlítás, vezérlődobozok lézerhegesztése, mechatronikai alkatrészek CO hegesztése stb.
Felületelőkészítés és elektrosztatikus porfestés (szinterezés).

Végső tesztelés, csomagolás és szállítás

Gyártási, tesztelési és minőségibiztosítási eljárásaink a legmagasabb szintű megbízhatóságot biztosítják minden egyes általunk gyártott szerelvény esetében. A világ több mint 40 országába szállítunk termékeket.

Jellemzőink

Kis és nagy volumenű gyártási szolgáltatások

Komplex szolgáltatások

Vállaljuk komplett orvosi alkatrészek vagy eszközök gyártását, mechanikus és elektronikus összeszerelését, ellenőrzését, csomagolását, címkézését és tárolását.

Gépészeti és elektronikai mérnöki szolgáltatások

Teljes körű tervezési, prototípusgyártási, tesztelési és gyártási folyamat-optimalizálási szolgáltatásokat is kínálunk.

Legmodernebb technológia

3D lézervágó és varrat nélküli lézerhegesztő robotizált gyártócella. Összetett alkatrészek gyártására nagy pontossággal.

MDR-megfelelőség

A Digiterm az MDR-nek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet, és különleges know-how-val rendelkezik az orvostechnikai eszközök gyártásának minőségirányítása terén.

Házhozszállítás

30 éves nemzetközi logisztikai tapasztalattal és kiterjedt partnerhálózattal rendelkezünk a világ számos országába történő szállításban.

Nemzetközi referenciák

A Digiterm a csúcstechnológiás orvosi székek egyik vezető gyártója, amelyek tökéletesen testre szabhatók, beleértve a designt, az intelligens kényelmi és biztonsági funkciókat.

Video

PCB és elektronikus alkatrészek összeszerelése

Gyártási, tesztelési és minőségi eljárásaink biztosítják a legmagasabb szintű minőséget és megbízhatóságot minden egyes általunk gyártott alkatrész esetében. A Digiterm elektronikai alkatrész-összeszerelés teljes körű szolgáltatását nyújta, beleértve:

Teljes körű ellátási lánc menedzsment a valódi "kulcsrakész" megoldásokhoz.

Beleértve a világméretű alkatrészbeszerzést, a részletes anyagtervezést, az egyedi csomagolást, a logisztikát és a készletgazdálkodást (LEAN, Kanban, JIT és egyedi készletezési programok).

Ellenőrzés és tesztelés

Beleértve az elektromos tesztelést és a funkcionális tesztelést.

Technológiai kapacitás

A legkorszerűbb fémmegmunkálási technológiák teljes skálája.

Lézervágás

Hajlítás

3D Lézerhegesztés

Elektrosztatikus porfestés

Referenciák

Személyre szabott termékeket szállítunk a világ 40 országába.

Dialízis

Infúziós kezelés

Lábadozó szoba

TMS terápia

Minőségirányítási rendszer

Fő célunk az ügyfelek elégedettsége, melyet termékeink és szolgáltatásaink magasfokú minőségével érünk el.
Céljaink elérése érdekében a termékek és szolgáltatások minőségére vonatkozó ISO 9001:2015 és az orvosi termékek minőségére vonatkozó ISO 13485:2016 szabvány szerint végezzük tevékenységünket. A szabványok követelményeinek való megfelelést rendszeresen auditáltatjuk. Nem minden beszállító rendelkezik a megfelelő orvostechnikai tanúsítványokkal, ezért ennek hiányában nehéznek bizonyulhat az MDR szerinti 100%-os nyomon követhetőség garantálása.

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyártási lehetőségeink sokrétű lehetőséget kínálnak Önnek a projekt határidőben és a költségvetésen belüli befejezéséhez. A világ vezető dialízishálózatai számára orvosi kezelőszékek, dialízisgépek és laboratóriumi műszerek alkatrészeinek és festett fémalkatrészek széles választékát gyártjuk.
A Digitermmel való együttműködés megkezdéséhez egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot, és vázolja tervezett projektjét!!
A Digiterm teljeskörű 3D mérnöki tervezést, prototípusgyártást és gyártási támogatást kínál. Amint bemutatja a projektjét, együtt dolgozhatunk a minták elkészítésén.
A cégcsoport minden üzemében bevezette a Lean gyártási módszert. A Lean gyártás egy olyan termelési módszertan, amelynek célja elsősorban a minőség javítása, a normaidők és a költségek csökkentése. Célja továbbá a gyártási rugalmasság, illetve a beszállítók és a vevők közötti reakcióidő javítása.
A Digiterm ISO 13485 és ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik, illetve megfelel az európai CE és MDR szabványoknak.
Ez a termék összetettségétől függ, de a Digiterm az 50-3000 darab/éves projektekre összpontosít.
Az átfutási időt számos tényező befolyásolja: a termék összetettsége, a tervdokumentáció kidolgozottsága és a különleges anyagok vagy alkatrészek használata. Az átfutási idő a termék műszaki dokumentációjának alapos elemzése után határozható meg.

Szeretne együttműködni velünk?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal, hogy személyes segítséget tudjunk nyújtani Önnek, minden bérmunkával és termékkel kapcsolatos kérdésében!

Beszéljünk az Ön tervezett projektjéről!


Google
Bing
Más kereső
LinkedIn
Facebook
Online reklám
Referencián keresztül
Ismerősön keresztül
Más módon
Ha más módon hallott rólunk, kérjük írja meg nekünk:


* A mező kitöltése kötelező.